Wie is Michiel

Wie ben ik, altijd een bijzondere vraag om te beantwoorden.

Ik ben de trotse vader van mijn dochter Lily de Vries ( http://www.lilydevries.nl ) en mijn zoon Robin de Vries. Maar daar gaat deze website niet over.

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Lianne de Vries (https://www.facebook.com/aquadiom) . Maar daar gaat deze website niet over.

Ik ben software developer bij Media Buying Systems (http://www.mediabuyingsystems.com/nl), programmeur ofwel IT'er. Ik vind het heerlijk om (dom) handwerk te automatiseren maar ook voor het complexere reken intelligent en regelwerk kan ik met veel plezier software schrijven. Maar daar gaat deze website natuurlijk niet over.

Jarenlang heb ik als IT docent software development trainingen gegeven. Ik vond het heerlijk om mijn kennis van het vak over te brengen op anderen. Maar ook daar gaat deze website niet over.

Wie ben ik? Ik doe mijn best om van het leven te genieten en een goede Whisky hoort daar af en toe bij. Dit genieten en levensplezier deel ik graag met mensen die ook wel van een goede Whisky kunnen genieten en zo ben ik begonnen met het geven van whisky proeverijen.